Over

Ik ben Maurice de Vries, geboren op 21 Juli 1999 en woon in Heerjansdam. In mijn vrije tijd besteed ik doorgaans veel tijd aan diverse hobby’s zoals het Zeekadetkorps Rotterdam, hardlopen, wielrennen en fotograferen. Sinds 2019 ben ik werkzaam in de scheepvaart.
Al een ruime tijd ben ik zeer geïnteresseerd in de scheepvaart en de havens. Omdat mijn passie hier ligt maak ik hiervan ook met enige regelmaat foto’s. In de loop der jaren is het fotograferen uitgebreid van scheepsspotter tot allround fotograaf

Sinds jongs af aan ben ik al bezig met het vastleggen en fotograferen van alles wat op mijn pad komt. Als klein jongetje probeerde ik vaak diverse museumstukken of landschap op vakantie te fotograferen, ik was een vakantiefotograaf. In de loop van de jaren is de passie voor fotograferen alleen maar versterkt waardoor ik zelf uiteindelijk een eigen camera gekocht heb. Hierdoor ben ik steeds meer tijd gaan door brengen met mijn camera en gebeurd het met enige regelmaat dat ik even ga wandelen of een stukje ga rijden om een mooie plaat te schieten.

Wat het fotograferen voor mijzelf zo leuk maakt is dat je altijd het beste plaatje wil schieten met als doel mensen mee te nemen in het moment dat de foto gemaakt is.

De gemaakte foto’s deel ik met regelmaat op mijn social media en verschijnt een selectie in het vakantie/activiteiten fotoboek maar al snel kwam ik er achter dat ik de behoefte had om meer met de foto’s te gaan doen. Na verloop van tijd kwam het idee om een website te gaan maken zodat ik meer mensen kan meenemen in de wereld van “mijn” fotografie. Geniet van de mooie plaatjes en laat gerust een leuke reactie achter!


Ben je geïnteresseerd in het ontvangen van een foto in goede kwaliteit en zonder watermerk? Stuur gerust een berichtje!